Na winst op Nadal ligt Verdasco er nu zelf uit

De Spaanse tennisser Fernando Verdasco was dinsdag op de Australian Open de beul van Rafael Nadal, maar donderdag werd hij zelf geveld in de tweede ronde. Na zijn sensationele overwinning in de eerste ronde op zijn illustere landgenoot moest Verdasco buigen voor Dudi Sela uit Israël: 4-6, 6-3, 6-3 en7-6. De als tweede geplaatste Andy Murray had een makkie in de tweede ronde. De Brit versloeg zijn Australische tegenstander Sam Groth in ‘straight sets’: 6-0, 6-4 en 6-1. Bij de vrouwen bereikte de als derde geplaatste Garbiñe Muguruza de derde ronde. De Spaanse had weinig moeite met de Belgische Kirsten Flipkens met 6-4 en 6-2. Het duel tussen Ana Ivanovic en Anastasija Sevastova werd een half uur stilgelegd nadat een toeschouwer van de trap viel. Ivanovic won: 6-3 en 6-3. (ANP)