Lekker wakker worden met je voeten op een zachte witte mat

Er bestaan wekkers die een klein plastic onderdeel de kamer in slingeren als ze afgaan: wil je het alarm laten stoppen, dan moet je opstaan en dat onderdeel terugvinden. Je hebt ook wekkers die koffie zetten op het moment dat je wakker wordt. En, nu op Kickstarter populair: een vriendelijk uitziende wekker die ‘Ruggie’ heet. Het is een witte, zachte mat waar je met allebei je voeten voor minimaal drie seconden op moet staan. Niet stiekem hangend uit bed met een paar tenen, maar echt met je volle gewicht. Pas dan gaat het alarm uit, en wordt er een ‘persoonlijke motivatieboodschap’ afgespeeld, die je gaat helpen bij de dag. Je kunt die boodschap zelf uploaden vanaf je computer, dus dat kan alles zijn wat je wil. Is dit allemaal nog niet genoeg om je ’s ochtends van je snooze-probleem af te helpen? Dan hebben de bedenkers ook nog een gratis e-book bij je bestelling toegevoegd: How to wake up early and build successful morning routines.