Ga je op reis? De Power Donut is de ideale snack voor je opladers

Wie op reis gaat, neemt waarschijnlijk gigantisch veel elektrisch oplaadbare spullen mee: van opladers tot je eigen föhn of scheerapparaat. Maar er is één item dat je niet vaak ziet op reis: een stekkerdoos. Terwijl die juist op vakantie goed van pas komt. Voor het hostel waar je met twaalf anderen één stopcontact deelt. Voor het hotel waar ze het stopcontact net te ver van je bed hebben geplaatst, zodat je nooit comfortabel op bed kunt liggen én opladen tegelijkertijd. Op Kickstarter is de ‘Power Bagel’, een reisstekkerdoos, een grote hit. Zo klein als een bagel of donut, en volgestopt met stekkeringangen. Van supersnelle usb-lader tot universele stopcontacten. Het koord rolt volledig op, dus je hebt geen lompe stekkerdoos mee. Je kunt ’m natuurlijk ook gewoon thuis gebruiken. Hij is er voor de Amerikaanse markt (de donut) en de internationale markt (de bagel). Het verschil zit ’m in de soorten stekkers die je erin kunt stoppen. Voor 30 dollar heb je er eentje, die komt rond april binnen. Net op tijd voor de zomer.