Kijken: Adele kan niet alleen zingen, maar ook rappen

De Britse zangeres stapte in bij talkshowhost James Corden voor zijn rubriek Carpool Karaoke.

Screenshot YouTube

Dat Adele goed kan zingen, dat is bekend. Maar nu blijkt de Britse zangeres ook nog te kunnen rappen. Voor The Late Late Show stapte Adele in de auto bij presentator James Corden om karaoke te zingen en te praten, onder andere over haar liefde voor de Spice Girls.

Corden interviewt Adele tussen het zingen door. Ze is charmant en bijzonder openhartig. Zo vertelt ze dat ze met kerst gênant dronken werd in een restaurant en probeert Corden haar ervan te overtuigen een squad te beginnen om het op te nemen tegen de vriendengroep van Taylor Swift. Het lijkt Adele geen goed idee, want: “they’re all so tall!”

Adele gaat sinds het uitbrengen van haar nieuwe album 25 vaker viral, bijvoorbeeld met een filmpje waarin ze stiekem deelneemt aan een lookalike-wedstrijd. Het charmeoffensief heeft de zangeres geen windeieren gelegd: haar album is al 15 miljoen keer verkocht.

Het filmpje is onderdeel van Corden’s vaste rubriek Carpool Karaoke, waarbij de talkshowhost een ritje maakt met een beroemde passagier. Eerder stapten Justin Bieber, Mariah Carey en One Direction al in bij Corden.

Justin Bieber:

Mariah Carey:

One Direction: