De gadgets van 2016

Een greep uit de duizenden nieuwe producten die getoond werden op de techbeurs CES in Las Vegas.

Programmeren, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De Code-a-Pillar, een  speelgoedrups die Fisher Price   komend najaar op de markt brengt,  traint  kinderen vanaf 3 jaar   in probleemoplossing en het creëren van patronen.  Elk segment van de rups vertegenwoordigt een actie: linksaf, rechtsaf, draaien, etcetera. Voor 50 dollar creëer je je eigen codeer-kampioen.   
Programmeren, je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. De Code-a-Pillar, een  speelgoedrups die Fisher Price   komend najaar op de markt brengt,  traint  kinderen vanaf 3 jaar   in probleemoplossing en het creëren van patronen.  Elk segment van de rups vertegenwoordigt een actie: linksaf, rechtsaf, draaien, etcetera. Voor 50 dollar creëer je je eigen codeer-kampioen.