Deze plas water in Engeland trekt duizenden kijkers

Op Periscope worden de plas water en zijn bezoekers door 20.000 mensen in de gaten gehouden.

Screenshot Periscope

Een plas water in Engeland trekt duizenden kijkers op internet. De livestream op Periscope wordt door 20.000 mensen in de gaten gehouden, die toekijken hoe mensen de plas proberen over te steken zonder natte voeten te krijgen. Door langs de rand te klauteren, of met een sierlijke sprong, bijvoorbeeld. Anderen stampen stoïcijns door het water en vinden het schijnbaar niet erg met natte voeten thuis te komen.

De plas, waar voor de grap ook nog een ‘pas op, glad’-bordje in is geplaatst, begint inmiddels ook bezoekers ter plaatse te trekken, die met luchtbedden of surfplanken in het water gaan liggen. Tot ongenoegen van veel kijkers, overigens, die vinden dat dat de grap verpest.

De hashtag die over de livestream in het leven is geroepen, #DrummondPuddleWatch, is momenteel trending topic op Twitter. Mensen blijken enorm mee te leven met de plas water en de mensen die de plas op hun pad vinden.