In beeld

De opvallendste gadgets van techbeurs CES

Gadgetbeurs CES is vandaag begonnen in Las Vegas. Dit zijn de opvallendste vernieuwingen die we vandaag tegenkwamen.
Dit is de OURA, een ring die je gezondheid in de gaten houdt in combinatie met een app. Deze ring won ook de Innovation Award voor Fitness, Sport en Biotech.
AFP/David Macnew
Dit monitoringssysteem van Sen.se genaamd Mother is ontwikkeld voor senioren. Het kan bijvoorbeeld een herinnering geven als medicatie ingenomen moet worden. Ook kunnen sensors op medicijnpotjes worden geïnstalleerd zodat het systeem weet of er pillen uit zijn gehaald.
Reuters/Steve Marcus
De Digitsole Smart Shoes kunnen zichzelf vastmaken, je voeten warmhouden en je stappen tellen. Maar ze kunnen dus ook de weg waarop je loopt verlichten.
AP/Gregory Bull
Voor de heren: de Hairmax Laserband 82, ontworpen door het Italiaanse ontwerphuis Pininfarina. Hij zou door middel van rode laser haargroei moeten bevorderen. Kost wel 795 dollar.
AFP/Ethan Miller =
Nooit meer naar de stomerij. De LG Styler is een cabine om thuis kleding te stomen en kan kreukels en geuren verwijderen.
AFP/Alex Wong
De Kolibree Kids is een slimme tandenborstel voor kinderen. De tandenborstel is via bluetooth verbonden met een tablet, zodat kinderen al gamend hun tanden kunnen poetsen.
AP/John Locher
Het is nog een prototype, de Parrot Disco. Het is een drone met vaste vleugels, en kan 80 km per uur vliegen, zo’n 45 minuten lang, nadat je hem in de lucht gooit.
AFP/Ethan Miller
Een demonstratie van de Apira Science iDerma. Dit masker zou door middel van licht de huid verbeteren.
AP/John Locher
De Sphero BB-8 is een prototype robot gemaakt in samenwerking met Lucasfilm en is inderdaad gebaseerd op de robot uit The Force Awakens. Hij wordt bestuurd via de smartphone, maar ook met een speciale armband, de Force Band. Hiermee bestuur je de robot door bewegingen te maken als een Jedi.
AFP/Ethan Miller