Cafégeroezemoes op kantoor

Werk je nog op een kantoor? Dat is wel heel ouderwets. Iedereen werkt toch gewoon in een hip koffietentje? Nou ja, niet als je iets gedaan wilt krijgen natuurlijk, alleen als je wilt dat iedereen ziet dat je aan het werk bent. Maar je kunt tegenwoordig een en ander combineren. Want op kantoor word je gek van de geluiden en de tetterende collega's. Dan kun je voor de zoveelste keer Adele gaan luisteren op je koptelefoon, of Pantera als er écht geen kantoorgeluid mag binnendringen, maar het kan ook anders. Er zijn apps, sites of Spotifylijsten met natuurgeluiden, ruis of ander geluid. Maar met de app Coffitivity kun je je in dat koffietentje wanen. Daar heb je de keuze uit drie cafégeluiden: Morning Murmur, Lunchtime Lounge en University Undertones. Dat loopt van rustig naar druk. Wie 9 dollar betaalt, krijgt er nog cafégeluid uit Parijs, Brazilië en Texas bij. En het is zelfs nog beter dan cafégeluid, want alles is onverstaanbaar. Je krijgt dus niet het gezeur van die twee studenten aan het tafeltje naast je mee. Nu nog een hippe barista op kantoor, dan zit je helemaal goed.

    • Alex van der Hulst