Vrouwen stelen juwelen speler New York Knicks

De Amerikaanse basketballer Derrick Williams kreeg een nare verrassing nadat hij dit weekend twee vrouwen uit een nachtclub mee naar huis had genomen. Het duo ging er volgens Amerikaanse media vandoor met 617.000 dollar (circa 565.000 euro) aan juwelen. De 24-jarige speler van de New York Knicks had de vrouwen ontmoet in een club in New York. De vrouwen en de huisgenoot van Williams vertrokken later naar het appartement van de basketballer, zeiden bronnen tegen CBS. De volgende ochtend waren zijn gasten spoorloos, net als een tas van Louis Vuitton met tonnen aan juwelen. De politie van New York onderzoekt of de zaak van Williams verband houdt met een reeks eerdere berovingen door vrouwen die het hadden gemunt op rijke mannen in New Yorkse nachtclubs. (ANP)