PSV bereikt kwartfinales

Foto ANP PRO SHOTS

PSV kan zich in de winterstop voorbereiden op een druk programma. De club plaatste zich woensdagavond voor de kwartfinale van het KNVB-bekertoernooi en doet zo nog op drie fronten mee. De landskampioen is nog in de race voor de titel en bereikte een week geleden al de achtste finale van de Champions League. In het Polman Stadion in Almelo won PSV woensdag van Heracles: 3-2. PSV kwam twee keer op achterstand, maar besliste het duel met tien man door een afstandsschot van Jürgen Locadia in de blessuretijd. Andere clubs die zich woensdag plaatsten voor de kwartfinales waren AZ, FC Utrecht en topklasser VVSB uit Noordwijkerhout. AZ won in Werkendam met 3-1 van Kozakken Boys (topklasse). FC Utrecht won met 5-0 bij het Groesbeekse Achilles ‘39, dat uitkomt in de eerste divisie. Door de zege van VVSB op VV Capelle (topklasse), zijn VVSB en HHC Hardenberg de nog enige overgebleven amateurclubs in het bekertoernooi. (ANP)