Maak je snowboardskills vast winterproof

Met de invallende winter gaan de knieën weer een beetje jeuken en komt het verlangen naar de pistes boven. Snowboard Party 2 helpt de tijd te doden totdat je weer in de sneeuw staat. De fraaie graphics en besturing doen denken aan de SSX-serie van EA Sports, maar dan zonder het cartooneske spektakel en de absurde trucjes. De eenvoudige besturing van Snowboard Party 2 is weinig veranderd ten opzichte van z’n voorganger: met je linkerduim stuur je de snowboarder, de vier knoppen aan de rechterkant van het scherm laten je trucjes uitvoeren. Je kunt veel plezier hebben aan dit winterspel. Het duurt even voordat je de ruim 150 levels op 21 locaties verdeeld over vijf spelvormen hebt uitgespeeld. Snowboard Party 2 is een uitzonderlijk goede game met twee grote minpunten: het is bijna niet te onderscheiden van zijn voorganger en ondanks het prijskaartje van 2,25 euro voor de game worden nog in-app-aankopen in je gezicht geduwd.

    • Hans Klis