Behandelt je vriendin jou als een wandelende selfiestick?

Wanhoop niet, er is hoop.

Screenshot Youtube

Moet jij altijd wachten met het drinken van je cappuccino totdat hij koud is, omdat er eerst een perfecte foto moet worden gemaakt? Behandelt je vriendin je als een wandelende selfiestick? Het Amerikaanse comedyprogramma The Mystery Hour neemt het op voor alle “Instagram Husbands out there”, en neemt daarmee alle selfieverslaafden én zelfhulpsites op de hak.

De makers benadrukken dat het zijn van een Instagram Husband niet is gerelateerd aan sekse of soort relatie. Ook ouders, dochters en zoons kunnen er last van krijgen én dus hulp krijgen.

“Je bent niet alleen. Er zijn mensen die om je geven en snappen waar je doorheen gaat. Leg de telefoon van je vrouw neer en kom naar ons toe voor genezing.”

Om er achter te komen of je het hebt, kan je een zelftest maken. Met bijvoorbeeld de vraag:

Do you suffer from uncontrollable bodily twitches when you hear any mention of the words: selfie, brick wall, puppy, succulent, the food has arrived, shoes, it’s snowing out, I don’t look good in this one, one more, crema, sunset, latte?

Scoor je 9 of meer punten? Dan is er hulp. Of de gesuggereerde medicijnen echt helpen is de vraag. Eerste suggestie is namelijk het drinken van whiskey, de tweede het neerschieten van een spiksplinternieuwe iPhone.

Beter is waarschijnlijk om je Instagram Wife te confronteren. Lukt dat niet? Gooi dan je quinoa-salade op de grond en ren weg. “Ze zal het niet kunnen weerstaan om een foto te nemen, dus dan heb je een voorsprong.”

Bekijk de video:

    • Eva Smal