De special effects spatten van je telefoonscherm af

Star Wars: Galaxy of Heroes roept bij het openen dezelfde onheilspellende vragen op die je hebt bij de nieuwe film die deze maand uitkomt. Wordt dit weer een teleurstelling? Zit de onnozele Jar Jar Binks stiekem tussen de personages verstopt? Maak je geen zorgen, Galaxy of Heroes is een schot in de roos. Hoewel het een vrij standaard kaartspel en RPG-mix is – het doet meteen denken aan Marvel’s War of Heroes – zorgen de uitmuntende graphics voor veel pret. De gevechten tussen bekende personages uit de zes films, gelukkig niet Jar Jar, zijn filmisch. De actie en special effects spatten ervan af. Je kunt in totaal meer dan zeshonderd missies uitvoeren als de helden of de slechteriken uit het ver weg gelegen universum. Dagelijks zijn er opdrachten om uit te voeren om voorwerpen, goud en ervaringspunten op te halen. Ook kun je het opnemen tegen andere spelers. Natuurlijk draait Galaxy of Heroes vooral om het verzamelen van de meest bekende personages als Darth Vader of Luke Skywalker. Dat kan door in-app aankopen te doen, maar met veel geduld kan dat ook door gewoon te spelen.