Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Televisie

Kasper en de Kerstengelen

Sinterklaas verlaat zondag het land, dus de kersperiode op tv kan nu echt beginnen. Zo komt AVRO-TROS met de Kasper en de Kerstengelen, een jeugdserie die tot en met Kerst dagelijks te zien is (er zijn in totaal twintig afleveringen). De elfjarige Kasper (Sem Hulsmann) droomt ervan om verre ruimtereizen te maken: „Ik word later astronaut, net als mijn vader.” Zover is het nog niet. Hij moet met zijn ouders en zus verhuizen van de stad naar een molen op het platteland. Kasper heeft er moeite mee. Maar dan ontmoet hij twee engelen: Ava en Zazu . Ze zijn op aarde neergestort en kunnen de hulp van Kasper wel gebruiken. Verder met Horace Cohen, Wendell Jaspers, Rene van ’t Hof en Marc-Marie Huijbregts.