Spoilers Star Wars blocken

Nog 16 nachten slapen, dan komt de nieuwste en zevende Star Wars film uit: Star Wars: The Force Awakens. We hebben er massaal zin in: de trailer is al meer dan 63 miljoen keer bekeken. Alleen een beetje jammer dat alle pret zomaar bedorven kan worden door spoilers. Helemaal gevaarlijk omdat in Amerika en Engeland de film een dag eerder uitkomt. Gelukkig is er nu een Chrome-extensie (een app voor webbrowser Google Chrome) gemaakt die je behoedt voor dit onheil. Zodra je de extensie hebt geïnstalleerd (kwestie van twee keer klikken) krijg je tijdens het surfen naar webpagina’s een waarschuwing te zien als er spoilers van de film op staan. Toch voorpret nodig? Je kunt op google.com/starwars je google-apps en toepassingen verdelen in een ‘donkere’ en ‘lichte’ kant. Je mail opent zich daarna met een lay-out van de duistere of lichte kant.

    • Charlotte van ’t Wout