Straks restaurant, nu pop-up bar

Het Kruisplein is, ruim anderhalf jaar na de opening van het Centraal Station, eindelijk klaar. Om de entree tot de stad nog mooier te maken, ondergaat het woongebouw van Mecanoo uit 1984 een renovatie. Onderin opent in februari restaurant Ayla zijn deuren, een nieuwe loot van de familie Ontbijtbar-Rauwkost-Biergarten-The Suicide Club. Marnix Benschop, chef van The Suicide Club op het dak van het Groothandelsgebouw, gaat in Ayla arabische en mediterrane kruiden en specerijen, smaken en bereidingen combineren met nieuwe, Europese kooktechnieken, texturen en producten. Tot die tijd biedt de plek elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond onderdak aan de pop-up bar/galerie Avenue. De ‘grand opening’ is vanavond met DJ’s Freddie Mercure en Hollywood & Vine.

Kruisplein 153

3014 DD Rotterdam