Na zege op Celtic heeft Ajax nog kleine kans

Ajax heeft nog steeds een kans dat het overwintert in de Europa League. De club won gisteravond bij Celtic (2-1). Ajax houdt een achterstand van twee punten op Fenerbahçe, dat bij Molde won (2-0). Het elftal van trainer Frank de Boer bekert alleen verder als Fenerbahçe de laatste groepswedstrijd van het al uitgeschakelde Celtic verliest. Ajax moet zelf in de Arena van Molde winnen. Callum McGregor schoot Celtic al na vier minuten op voorsprong. Arek Milik maakte in de 22ste minuut gelijk. Uiteindelijk zorgde invaller Vaclav Cerny in de slotfase voor de zege. FC Groningen verloor opnieuw van Olympique Marseille. De al uitgeschakelde ploeg van trainer Erwin van de Looi ging in Frankrijk met 2-1 onderuit. FC Groningen, dat thuis met 3-0 verloor van Marseille, bleef als laatste in groep F staan op één punt. (ANP)