Correcties & Aanvullingen

Tunnel A4

In Scheurtjes in nieuwe tunnel A4 bij Schiedam (24/11, p. 2) staat dat het Hoogheemraadschap van Schieland een vergunning heeft afgegeven. Dit moet zijn het Hoogheemraadschap van Delfland.

Uitsluiten van ziekenhuizen

In Ziekenhuizen in luxepositie bij onderhandelingen met verzekeraars (24/11, p. 23) staat dat de zorgverzekeraars VGZ, Menzis en CZ beloven dat zij geen ziekenhuis meer zullen uitsluiten bij de contractering voor 2016.

Deze toezegging wordt alleen door CZ en Menzis gedaan. VGZ stelt dat het wel degelijk mogelijk is dat niet alle ziekenhuizen van Nederland een contract krijgen.

Scheepsberichten

In de column Scheepsberichten brengen Britten bijna onder hypnose (25/11, p. 15) staat dat de Shipping Forecast om tien voor twaalf ’s nachts wordt uitgezonden. Dat moet zijn tien voor één ’s nachts (Engelse tijd, BBC Radio 4).