Je moet wel tegen bloed kunnen

Kill Shot Bravo, de nieuwste shooter van ontwikkelaar HotHead, is de opvolger van het populaire Kill Shot. Je moet tegen verheerlijkt Amerikaans oorlogsgeweld, bloed en wapens kunnen wil je dit spel waarderen.

De grote kracht van de reeks zit in de details van het geweld. Kon je in de vorige game in slow motion de kogel die de tegenstander uitschakelt volgen, in dit vervolg bestuur je ook de camera. Zo kun je vanuit elke hoek de vijand zien sterven. Dit is niet ieders kopje thee. Kill Shot Bravo is een geslaagde upgrade van zijn voorganger. Er zijn meer verschillende soorten missies die ervoor zorgen dat de game minder eentonig is.

De hoofdpersoon krijgt nu steun van collega’s en mag zelfs bewegen. Hij of zij kan deuren openschoppen, sluipen en zelfs vanuit bewegende voertuigen schieten. Deze dynamische elementen zorgen ervoor dat Kill Shot Bravo meer lijkt op spellen als Call of Duty en Halo. Dat niveau wordt echter niet bereikt. Op oudere apparaten haperen de graphics al snel. Dat stoort met de belangrijkste handelingen in het spel: mikken en schieten.