Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Beurzen en beleggen

Overname van Ballast Nedam gaat door, Turkse Renaissance wil alle aandelen

Het bod van Renaissance op bouwer Ballast Nedam is sinds vanochtend definitief. Het Turkse bouwbedrijf bezit straks bijna 67 procent van de aandelen en daarmee gaat de overname door. Renaissance wil wel alle aandelen. Het waarschuwt de beleggers die hun aandelen niet hebben aangeboden dat er mogelijk een nieuwe emissie komt, waardoor de aandelen verwateren. Ook overweegt het juridische stappen. (NRC)