Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
In beeld

Cultuur

Een selfie, alleen voor het Louvre

Door de terreuraanslagen in Parijs is het Louvre en het plein voor het Louvre zondag afgesloten met een hek. Het is erg rustig bij toeristische trekpleisters in Parijs. Door de drie dagen van nationale rouw zijn de highlights van de stad gesloten voor publiek. Deze toeristen gaan op de foto voor een zeldzaam leeg Louvre.
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien
Foto Ilvy Njiokiktjien