Meerdere dode baby’s gevonden in Beiers huis

Om hoeveel kinderen het gaat en waar ze aan zijn overleden is niet bekendgemaakt.

Het huis waar de lijkjes gevonden werden.
Het huis waar de lijkjes gevonden werden. Foto Nicolas Armer / EPA

In een huis in de Duitse plaats Wallenfels zijn de lichamen gevonden van dode baby’s. Om hoeveel kinderen het gaat heeft de politie niet bekendgemaakt. Ook is niet onduidelijk wanneer en waaraan de kinderen zijn overleden.

De politie kreeg donderdag aan het eind van de middag een melding van de vondst in de Beierse woning. Justitie en de recherche hebben een onderzoek ingesteld, maar hebben verder geen details vrijgegeven. De Süddeutsche Zeitung meldt dat de lichamen ontdekt werden door een ambulancearts.

Woensdag werd in de Beierse plaats Landshut ook al een dode zuigeling gevonden. Het kind was door zijn 22-jarige moeder om het leven gebracht en in een plastic zak achterin haar auto gelegd. De vader van de vrouw deed melding bij de politie.