INFORMATIEF Stephen Fry in Central America Canvas, 22.00-22.50u.

Zeven jaar nadat schrijver, acteur en QI-presentator Stephen Fry met een zwarte taxi door de VS trok in Stephen Fry in America, is er een vervolg: Stephen Fry in Central America. Ditmaal reist hij met een gele Amerikaanse schoolbus door landen in Centraal-Amerika, waaronder Guatemala, Costa Rica en Panama. Fry begint zijn reis op de grens tussen de Amerikaanse stad El Paso (Texas) en Ciudad Juárez in Mexico. Die stad is de thuisbasis van het machtige Juarez-drugskartel en daarom ook de gevaarlijkste stad van het land. De reis gaat dan ook snel verder met een bezoek aan Real de Catorce, een verlaten mijnstad waar tegenwoordig veel toeristen komen. Fry doet er een dansje met een paar cowboys. Later in de aflevering bekijkt Fry een grote protestactie tegen de Mexicaanse drugsoorlog. Die oorlog heeft in acht jaar meer dan 100.000 levens gekost en is ook het onderwerp van de documentaire Cartel Land die binnenkort op het documentairefestival IDFA draait. Een emotionele Fry krijgt tranen in zijn ogen van het protest. Later gaat het er weer luchtiger aan toe als hij een kleine gastrol krijgt in een Mexicaanse soap.