Duizelingwekkend spel met opzwepende soundtrack

Starific - Endless Reactor is een duizelingwekkende ervaring, de eigentijdse versie van het legendarische Breakout van Atari. En dat spreekt voor deze app voor Android- en iOS-apparaten. Alle actie in het spel vindt plaats binnen een achthoek. De gebruiker schiet vanaf een batje op de rand van het speelveld een bal in de vorm van een ster af. In een razendsnel tempo blaast deze bommen en blokjes op. Powerups zorgen ervoor dat de snel bewegende ster van richting verandert of zich vermenigvuldigd. Met elke botsing wordt het een andere kant op gestuurd. Dat zorgt ervoor dat de gebruiker constant het batje – dat ook de hele tijd van vorm verandert - moet bewegen. De minimalistische vormgeving en de opzwepende EDM-soundtrack maakt Starific een feest voor zowel de oren als de ogen.