Arrestaties na dodelijke schietpartij in Krommenie

Vier mensen vast om uitgebrande auto die mogelijk bij de schietpartij gebruikt is.

De politie doet sporenonderzoek aan het Spinozahof. Foto Olim Bajmat / ANP

De politie heeft vier mensen aangehouden in het onderzoek naar een autobrand die mogelijk verband houdt met een dodelijke schietpartij, vannacht in Krommenie. Volgens de politie werd het slachtoffer rond 01.50 uur doodgeschoten in een “rustige woonwijk”. Later werd in Amsterdam een uitgebrande auto gevonden. Onderzocht wordt of er een verband is.

Details over het slachtoffer zijn nog niet bekend - de politie is nog bezig met onderzoek. Ook over de vier arrestanten kan een woordvoerder nog niets zeggen, behalve dat ze zijn aangehouden in verband met de uitgebrande auto. Een link tussen de auto en de schietpartij noemt de politie een “reële mogelijkheid”.

    • Bastiaan Nagtegaal