Hello Goodbye

We kennen het concept: in de aankomst- en vertrekhal op Schiphol vertellen mensen, zowel de wachters als aankomers, hun verhaal. Verhalen waar je even stil van raakt. En het belooft ook dit seizoen weer smaakvolle snottertelevisie te worden. Presentatoren Joris Linssen en Yvon Jaspers ontmoetten mensen met mooie verhalen. In de eerste aflevering van dit seizoen een Syrische vluchteling over de dingen die ze heeft meegemaakt. Het jonge meisje vluchtte naar ons land en heeft een bizarre boottocht achter de rug. De man die het programma draagt, mister Hello Goodbye himself, Joris Linssen raakt in gesprek met een jong gezin dat na jaren het thuisfront weer kan omhelzen. Een aangrijpend relaas volgt. Ook zien we het verhaal van de jonge Lennard (5 jaar). Na maandenlange behandelingen in Amerika komt hij weer naar Nederland, naar huis. Geen grote veranderingen in het format van het nog altijd goedbekeken programma dit seizoen dus. Wel nieuw is dat presentatoren Linssen en Jaspers samen ook een verhaal vertellen. De een spreekt de wachtende partij, de ander de aankomende.