Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Lauren en de liefde

Voordat eind november een nieuwe reeks van het programma Lauren! met Lauren Verster begint, zijn er op de dinsdagavond van NPO 3 eerst nog drie afleveringen van Lauren en de liefde te zien, een serie over alternatieve vormen van liefde die afgelopen zomer in een week werd uitgezonden. In Engeland trekt Verster op met een groepje alleenstaanden die tijdens een kampeertrip. Ze vertellen over hun zoektocht naar de ware en de angst om alleen te blijven. Ook is er aandacht voor gigolo’s en hun klanten. Wat zoeken vrouwen die een man op bestelling laten komen?