In beeld

De indrukwekkendste foto’s van afgelopen week

De fotoredactie van NRC selecteert wekelijks de indrukwekkendste, mooiste en beste nieuwsfoto's uit de duizenden foto's die op onze redactie binnenkomen. (Let op: deze serie kan schokkende beelden bevatten.)
Een Syrische man wandelt naast zijn tent in de noordelijke Syrische provincie Aleppo.
AFP/ Fadi Al-Halabi
De Chinese nationale vlag wappert terwijl leerlingen Taichi beoefenen tijdens een recordpoging voor de grootste martial arts-demonstratie in Jiaozuo , China.
Reuters
Israëliërs nemen deel aan een praktische cursus wapengebruik op een schietbaan in Jeruzalem, Israël.
EPA/Abir Sultan
Nepalese Hindu's kijken hoe een buffel wordt geofferd tijdens het Dashain Festival in Bhaktapur, aan de rand van Kathmandu.
Prakash Mathema/AFP
Een meeuw vliegt voor Repsol Honda-rijder Marc Marquez en Movitar Yamaha-rijder Jorge Lorenzo van Spanje na botsing met Ducati-rijder Andrea Iannone in de eerste ronde van de MotoGP van Australië op Phillip Island.
AFP/Paul Crock
Noord-Koreanen ( in de bus ) grijpen de handen van hun Zuid -Koreaanse familieleden vast als ze afscheid nemen na een familiereünie in het Mount Kumgang resort.
AFP / The Korea Press Photographers Association
Een volgeling van het Chinese Bang Neow Heiligdom poseert met revolvers door zijn doorboorde wangen tijdens het jaarlijkse Vegetarisch Festival in de zuidelijke Thaise stad Phuket.
Nicolas Asfouri/AFP
Migranten lopen achter een politie- auto tijdens hun weg van de Oostenrijks- Duitse grens tot aan een eerste registratiehal van de Duitse federale politie in het kleine Beierse dorpje Wegscheid , Zuid-Duitsland.
AFP/Christof Stache
Jonge sjiitische moslims geselen zichzelf tijdens een religieuze processie van rouw tijdens de heilige maand Moharram, in Jammu in Kashmir, India.
EPA/Jaipal Singh
Docenten en studenten spelen op de speelplaats op het dak van een kleuterschool in Xi'an, de provincie Shaanxi , China.
Reuters
De leden van de Zuid-Koreaanse erewacht gooien hun geweren in de lucht tijdens de erewacht-ceremonie voor de Seoul International Ruimtevaart en Defensie Tentoonstelling 2015 , in Seoul, Zuid-Korea.
AP/Lee Jin-Man
Een inwoner staat met zijn geredde varken en biggetjes op een overstroomde weg in Santa Rosa, Manilla.
AFP/Ted Aljibe
Studenten van de Universiteit van Kaapstad protesteren op een toegangsweg naar de campus in Kaapstad.
Nic Bothma/EPA
61 Wingsuit-skydivers. Een nieuw wereldrecord voor de grootste antenneformatie in de lucht boven Perris, Californie, LA.
AP/Mark Harris
Inwoners steken met de plaatselijke metro een dam over die overstroomde als gevolg van de Typhoon Koppu , in Las Pinas, Manilla.
Reuters
Balletdanser Wayne Sleep en boekhandelaar George Lawson poseren voor "George Lawson en Wayne Sleep " door David Hockney in Tate Britain in Londen , Groot-Brittannië.
Suzanne Plunkett/Reuters
Een onbekende dode man hangt aan zijn middel onder een viaduct in het zuidelijke deel van Mexico-Stad.
AP/Jair Cabrera
Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un en echtgenote Ri Sol Ju kijken naar een voorstelling van de Chongbong Band.
Reuters/KCNA