In beeld

Beeldentuin van twee kilometer voor Australische strandwandelaar

Het staat te boek als 's werelds grootste gratis openluchttentoonstelling voor beeldende kunst: Sculpture by the Sea in het Australische Sydney. Tussen Bondi Beach en Tamarama voert de zogenaamde 'Bondi to Tamarama coastal walk' de kunstliefhebber langs een twee kilometer lang beeldenpark. De gratis tentoonstelling, dit jaar voor de 19de keer gehouden, duurt van 22 oktober tot en met 8 november. Dit jaar worden er in totaal 107 kunstwerken tentoongesteld, gemaakt door 39 internationale kunstenaars uit landen als Brazilië, Canada, China en Engeland.
'Crouching Man' van Laurence Edwards.
Dean Lewins/EPA
'Mirage' van Deirdre Mair and Harry Stitt.
Saeed Khan/AFP
'The Bottles' van RCM Collective.
Rick Rycroft/AB
'Acoustic Chamber' van Arissara Reed en Davin Nurimba.
AFP / Saeed Khan
'Harbour' van Chen Wenling.
Dean Lewins/EPA
'Quotidianity the brothers' van Fabio Pietrantonio.
Rick Rycroft/AP
Een sculptuur van Nortel Flavel.
Saeed Khan/AFP
"Wave 2" van Annette Thas.
Saeed Khan/AFP
Saeed Khan/AFP