Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Politie, recht en criminaliteit

Politie zoekt naar vader dode kleuter (4)

De vader van het 4-jarige jongetje dat gisteravond dood werd gevonden in een woning in Dordrecht, is nog niet gevonden. De politie wil de man spreken omdat de omstandigheden rond de dood van de kleuter verdacht zijn.

Het kind werd gevonden door de 34-jarige vriendin van de vader. Omdat nog niet vaststaat dat hij door een misdrijf is omgekomen, is nog niemand als verdachte aangemerkt.

Het jongetje werd op dezelfde dag gevonden als in Heerhugowaard een dode baby werd gevonden. Het overleden kind werd ontdekt tijdens onderzoek naar aanleiding van de vondst van een andere zuigeling, eerder deze een maand.

De burgemeester van Heerhugowaard zei geschokt te zijn door de vondst en gaat de wijk in om te praten met de bewoners. (NRC)