Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Tennis

Serena Williams start in Hopman Cup

Serena Williams begint haar seizoen in januari met een optreden in de Hopman Cup. Dat hebben de organisatoren van het landentoernooi voor gemengde teams in het Australische Perth gisteren bekendgemaakt. De Amerikaanse tennisster is sinds haar nederlaag tegen de Italiaanse Roberta Vinci in de halve finales van de US Open niet meer in actie gekomen vanwege fysieke en mentale problemen. Ook de WTA Finals in Singapore laat Williams, de nummer één van de wereld, aan zich voorbijgaan. Williams kwam vorig jaar met landgenoot John Isner de finale in Perth. (ANP)