Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Taal

Cornelisse met ‘Verwarde cavia’

Schrijfster Paulien Cornelisse geeft haar volgende boek in eigen beheer uit, los van uitgeverij Atlas Contact, waar haar bestsellers Taal is zeg maar echt mijn ding en En dan nog iets verschenen. Van die twee titels samen werden bijna een miljoen boeken verkocht. De verwarde cavia, Cornelisses fictiedebuut, moet volgend voorjaar verschijnen. Een deel van het boek publiceerde zij onder het pseudoniem J. Waterlander op de Achterpagina van NRC Handelsblad.