Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Opvoeden

Virgin Tales

Documentaire uit 2012 over evangelische christenen in de VS die een kruistocht zijn begonnen tegen de heersende seksuele moraal in hun land. De film gaat in op de manier waarop religieus rechts een jonge generatie maagden klaarstoomt. Regisseur Mirjam von Arx portretteert de familie Wilson. De zeven kinderen in het gezin van vader Randy (54) en moeder Lisa (53) bewaren zelfs hun eerste kus tot aan het altaar. Von Arx filmde twee jaar lang terwijl enkele van de kinderen bezig waren met de zoektocht naar een ideale partner.