Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Sport

Arsenal leeft nog na thuiszege op Bayern

Arsenal leeft nog. De Londense club versloeg na twee nederlagen gisteravond in groep F van de Champions League Bayern München in een enerverende wedstrijd met 2-0. Bayern München was lange tijd de bovenliggende partij, maar Arsenal was gevaarlijk bij counters. De doelpunten werden gemaakt door de Franse spits Giroud en de Duitser Özil. Bayer Leverkusen profiteerde ten dele van het verlies van Bate Borisov. De Duitse ploeg verstevigde in die groep na een spectaculaire wedstrijd zijn tweede plaats met één punt door een 4-4 gelijkspel tegen AS Roma. (NRC)