Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Studio Flagey

Onder de overkoepelende titel Studio Flagey begint Canvas met een aantal nieuwe muziekprogramma’s. Van Bowie tot onder met zanger en presentator Bart Peeters bijt het spits af. In het Flageygebouw ontvangt hij acht weken lang twee muziekliefhebbers (vooral muzikanten, maar niet altijd). Aan de hand van videofragmenten gaan ze in gesprek . In de eerste aflevering zijn Raymond Van het Groenewoud en Tom Van Laere van de band Admiral Freebee te gast. Ze hebben het onder meer over hun muzikale invloeden. Ze spelen zelf ook een stukje.