Ski Safari is een geinig spel, maar er is een zo veel beter alternatief

Al bij het opstarten van Ski Safari 2 weet je: dit is geen Alto’s Adventure (binnenkort ook voor Android). Ski Safari 2 is vermakelijk, maar kan zich niet meten met het beste snowboardspel dat de afgelopen jaren voor mobiele apparaten werd uitgebracht. In Ski Safari 2 bestuur je een atleet die op een of twee latten lawines of lavastromen moet ontvluchten. Ondertussen moeten trucjes gedaan worden om punten en munten te verzamelen. Wanneer de muur van hete magma of sneeuw de hoofdpersoon plet, is het spel afgelopen. Maar dat kan heel lang duren. Zelfs als je het spel laat lopen zonder het te besturen kan Ski Safari 2 minutenlang blijven doorgaan. En kan er zelfs een high score behaald worden. Dat is geen goed teken, want het zou moeten gaan om je behendigheid aan de knoppen.

    • Hans Klis