Lekker naar buiten kijken tijdens het racen in Need For Speed

Je kunt McCleod’s Daughters best leuk vinden, maar voordat je zin krijgt om het mobiele spelletje Alpacalypse uit te spelen ben je waarschijnlijk tot op het bot verveeld. Dan liever Need for Speed: No Limits, of Ski Safari 2.

Need for Speed: No Limits is bedoeld voor spoiler- en autobandenfetisjisten. In dit nieuwste spel van Electronic Arts moeten gebruikers zichzelf omhoog werken in een bende die illegale straatraces organiseert. Of zoiets. Eigenlijk maakt het niet uit of de speler in een opgevoerde Fiat Panda rijdt of een Lamborghini. Het enige wat je wilt doen is racen. Het overbodige verhaal van Need for Speed: No Limits staat – ondanks veelvuldige onderbrekingen – het plezier gelukkig niet in de weg. Doorgewinterde spelers moeten niet schrikken van het feit dat zij alleen maar hoeven te sturen en de turbo kunnen aanzetten, remmen en gasgeven wordt voor hen gedaan. Dat maakt Need for Speed: No Limits simpeler dan zijn voorgangers, maar daardoor kun je meer aandacht schenken aan de verbluffende graphics. In verschillende soorten straatraces wordt daadwerkelijk gespeeld tegen andere spelers en kunnen geld en upgrades verdiend worden. Need for Speed: No Limits heeft een lange houdbaarheidsdatum, maar alleen als er in-app inkopen gedaan worden.