Dutch Design Week 2015

Eindhoven staat van 17 t/m 25 oktober in het teken van de Dutch Design Week. Drie niet te missen exposities.

Illustratie Tjarko van der Pol Illustratie Tjarko van der Pol

Op zo’n honderd locaties in de stad zullen meer dan 2.400 ontwerpers hun werk laten zien. Vorig jaar trok de Dutch Design Week 250.000 bezoekers. Wie alles wil zien is er dagen druk mee. Handig zijn de Design Rides: de gratis taxi’s, te herkennen aan de bizarre objecten op het dak, die pendelen tussen de hoofdlocaties. Ook zijn er fietsen te huur en rijdt er een gratis pendelbus.

Veel exposities zijn gratis, maar voor de hoofdpresentaties in de Design Academy en in het Klokgebouw is een passe-partout nodig. Dat kost 16 euro (8,50 euro voor studenten en kinderen tot 18 jaar) en is negen dagen geldig. Mijd de rij voor het loket en bestel een e-ticket via de site.

Arjen Ribbens

    • Arjen Ribbens