Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.

Boeken

Kijken: toverachtig eerbetoon aan Harry Potter

Meer dan maand deden ze erover, de twee animatoren uit Philadelphia die dit eerbetoon aan Harry Potter maakten. Een toverachtig stop-motionfilmpje, waarin Zweinstein uit de pagina’s van het boek herrijst.

Meer dan een maand deden ze erover, de twee animatoren uit Philadelphia die dit eerbetoon aan Harry Potter maakten. Een toverachtig stop-motionfilmpje, waarin Zweinstein uit de pagina’s van het boek herrijst.

Een jongetje leest Harry Potter voor het slapengaan. Hij legt zijn boek op zijn nachtkastje, en zodra hij slaapt gebeurt het. De pagina’s kreuken om, Zweinstein groeit en groeit. En dan blijkt ook het jongetje een droom.