Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Duurzaamheid

Dag van de duurzaamheid

Eerder dit jaar begon de publieke omroep met NPO Groen, een initiatief van om meer bewustwording voor natuur en milieu te creëren. In dat kader zijn vanavond twee uitzendingen te zien over de Dag van de duurzaamheid, een dag met landelijk initiatieven rond duurzaam omgaan met voedsel, afval en energie. Art Rooijakkers presenteert het programma vanuit Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Hij ontvangt gasten die bezig zijn met vernieuwende duurzame initiatieven en producten. Vervolg van de uitzending om 23.00 uur.