Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Cultuur

Herfst Doe Dagen (2+)

Zondag zijn er voor kinderen van alle leeftijden activiteiten in het Amsterdamse Bos op de Herfst Doe Dagen, georganiseerd door IVN. De dag staat uiteraard helemaal in het teken van de herfst. Kom naar De Boswinkel en maak je eigen herfstbos, met bladeren, besjes, dennenappels, kastanjes en eikeltjes. Vrijwilligers van IVN Amsterdam helpen je daarbij. Het is een inloopactiviteit, dus je hoeft je niet aan te melden. En daarna ga je natuurlijk lekker naar buiten, want de bossen zijn nu op hun allermooist. Zo staan ze vol met paddenstoelen in de prachtigste kleuren, tot aan felpaars toe. Zondag 11 oktober, 13.00 - 16.00 uur, De Boswinkel, Bosbaanweg 5, Amstelveen. www.amsterdamsebos.nl