Opinie

Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Economie

Bijzettafeltje

Voor het bijzettafeltje dat we bij het grote Zweedse woonwarenhuis willen kopen, moeten we ons wenden tot de informatiebalie van de meubelafdeling. Na enige tijd komt een medewerker met Joe Cool-tred ons helpen.

Het gevraagde artikel blijkt niet in de computer te staan. De items die de medewerker op het scherm tevoorschijn tovert, herken ik niet, maar na enig zoeken vindt hij toch wat wij vragen. Ernstig spreekt hij me toe: „Dat is een side table, mevrouw.”

Marjon Herregodts