F*ck me, I’m Famous!

Filemon Wesselink is ontzettend braaf in het verkeer. „Ik loop nooit door een rood stoplicht.” Want de presentator wil geen reactie als „Jij bent van de tv, jij denkt dat je alles kunt maken.” Wesselink kijkt in F*ck me, I’m Famous! naar kleine en grote effecten van roem op het leven. Nadat zijn vaste dienstverband bij BNN werd omgezet in een freelance contract en de garantie op het maken van nieuwe programma’s daarmee verdween, kreeg hij het idee om een reportageprogramma te maken over beroemdheid. Want wat zou er met hem gebeuren als het tv-maken weg zou vallen? Is hij verslaafd aan de roem? De eerste van vier afleveringen begint met een interviewrondje op de rode loper van de musical The Bodyguard. Niet echt een plek waar hij zich op zijn gemak voelt, maar wel een plek waar BN’ers zichzelf soms moeten verkopen. Hoe gaan anderen daarmee om? Wesselink („In de tv-wereld voel ik me toch een beetje de rechtsbuiten van De Graafschap”) praat onder meer met Matthijs van Nieuwkerk over de impact op zijn leven sinds DWDD. Het begin vond hij best moeilijk, maar nu weet hij het te relativeren: „Laten we niet mopperen.”