Compleet en persoonlijk

Je bent inmiddels halverwege de vernieuwde nrc.next. Een eerste indruk is er dus al. Maar wat kun je straks elke dag waar vinden in de krant? In dit eerste katern lees je wat er speelt in Nederland en de wereld. Achtergronden bij het nieuws die je verrassen en helpen de wereld te begrijpen en stukken die uitnodigen om een eigen mening te vormen. Hier vind je politiek, binnenland, buitenland en opinie. Maar meer dan eerst ook economie, wetenschap en sport.

De nieuwe bijlage 2 bevat elke dag verhalen over je persoonlijke leven. Het gaat over wat betekenis geeft en wat inspireert. Je vindt er cultuur, gezondheid, eten, technologie, en elke dag een interview. Ook Marcel van Roosmalen, Ellen Deckwitz en Arjen van Veelen zul je hier met regelmaat zien.

Hiernaast staat alles overzichtelijk op een rijtje. De pagina-indeling kan van dag tot dag iets verschillen. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe krant.

De redactie