Wat trekken wij aan vandaag?

Het blijft een dagelijks dilemma wat je aan moet trekken naar je werk. Er zijn theorieën die zeggen dat je een maximaal aantal beslismomenten per dag hebt, en je die niet ’s ochtends al moet verspillen door te bedenken wat je gaat dragen. Dan kun je voor de methode-Steve Jobs gaan en elke dag een zwarte coltrui dragen. Of als je in de positie van Barack Obama verkeert, kan iemand dagelijks een net pak voor je klaar hangen. Wie dat niet ziet zitten kan langs op Daily Dress Me. Afhankelijk van het weer op de door jou ingevulde locatie, krijg je suggesties te zien. Als het aan de site lag droegen de dames nu een herfstjas en de mannen een wollen vest. De suggesties zijn behoorlijk casual en de modellen die de kleding tonen zijn vooral erg jong. Eerder van het type dat in een kledingwinkel werkt dan de gemiddelde kantoorklerk. Het idee is aardig, maar je zou eigenlijk ook per beroep en leeftijd moeten kunnen kiezen. Pas dan zouden het echt nuttige suggesties zijn.

    • Alex van der Hulst