De beste werkgevers, hoe goed ken jij ze?

beeld iStock

De beste werkgever van 2015 wordt vandaag bekend gemaakt. Doe de quiz om jouw kennis over de genomineerden te testen.

Update: De beste werkgevers van 2015 zijn bekend. Stichting Buurtzorg is - net als vorig jaar - de beste werkgever in de categorie met meer dan 1.000 werknemers. De stichting kreeg een 8,7 als beoordeling. Verzorgingshuis Sint Jozefoord heeft met een 8,3 het hoogste cijfer behaald van bedrijven met minder dan 1.000 werknemers. Vanderlande is verkozen tot beste werkgever in de categorie multinationals met een 8,0.

Meer dan 200.000 werknemers beoordeelden ruim 300 bedrijven. De uitslag  wordt vanmiddag bekend gemaakt maar de 100 genomineerde bedrijven zijn al bekend. De verkiezing deelt bedrijven op in twee categorieën: bedrijven met minder dan 1.000 werknemer en met meer dan 1.000 werknemers. In beide categorieën zijn vijftig genomineerden. Daarnaast wordt ook ieder jaar een ‘Top 5 Multinationals gekozen’. Volgens de organisatie zelf is de verkiezing ‘het grootste en meest betrouwbare Beste Werkgeversonderzoek van Nederland’.

Doe de quiz om jouw kennis over de genomineerden te testen.

Bekijk hier de genomineerde bedrijven met meer dan 1.000 werknemers.

    • Maike van Leeuwen