Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Entertainment

Pianoduo’s in Amstelkerk

Vanaf dinsdag zes dagen het Pianoduo Festival Amsterdam in de Amstelkerk. Op twee vleugels speelt „de crème de la crème uit de internationale wereld van de pianoduo’s”. Optredens zijn er van onder meer de pianobroeders Arthur en Lucas Jussen (foto), zaterdagavond het Israëlische Silver-Garburg Pianoduo („een van de allergrootste duo’s ter wereld”), Pianoduo Scholtes & Janssens en de jazzpianisten Mike del Ferro en Mike Boddé, die voor het eerst samen op het podium staan. Voor kinderen vanaf 4 jaar zondagmiddag het familieconcert De Kleine Zeemeermin. Zaterdagmiddag een Schubert Marathon. Dinsdag 6 t/m zondag 11 oktober, Amstelkerk, Amstelveld 10. www.pianoduofestival.nl