Aaron Sorkin biedt excuses aan bij Apple-topman Cook

None

Aaron Sorkin heeft zijn excuses aangeboden bij Apple-topman Tim Cook. Eerder vond tussen beiden een felle woordenstrijd plaats naar aanleiding van de door Sorkin geschreven film Jobs, over Apple-oprichter Steve Jobs. Tegen website E! News zei Sorkin daarover: „Ik denk dat Tim Cook en ik allebei een beetje te ver zijn gegaan. Ik bied mijn excuses aan bij Tim Cook. Ik hoop dat hij, als hij de film ziet, er net zo van geniet als ik van zijn producten.” Eerder uitte Cook kritiek op de film over Jobs, die hij „opportunistisch” noemde. Sorkin zocht daarop de tegenaanval. „Als je zelf een fabriek hebt met kinderen in China die voor 17 cent per uur je telefoons in elkaar zetten dan heb je wel veel lef als je andere mensen opportunistisch noemt.”