Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Media

GTST in de huiskamer

Morgen viert GTST zijn 25-jarig bestaan. Met 1,6 miljoen kijkers is de soap het best bekeken dagelijks programma na het Achtuurjournaal. Voor de een is het een „rustmoment”. De ander waardeert de morele „boodschap”. Al mogen er best meer „donkere mensen” in. Vijf portretten van GTST-kijkers. Tekst Wilfred Takken Foto's Merlijn Daleman

In de jubileumuitzending van Goede tijden, slechte tijden zal morgenavond iemand in de soap overlijden. RTL 4 maakt een extra lange aflevering van anderhalf uur, die zich afspeelt in Ierland. Aansluitend toont RTL 4 de documentaire Antonie Kamerling van Coen Verbraak, een portret van de oud-soapie die in 2010 overleed.