Dit is een artikel uit het NRC-archief De artikelen in het archief zijn met behulp van geautomatiseerde technieken voorzien van metadata die de inhoud beschrijven. De resultaten van deze technieken zijn niet altijd correct, we werken aan verbetering. Meer informatie.
Bekijk hele krant

NRC Handelsblad

Voetbal

PSV aast op revanche op Russische bodem

Bij CSKA Moskou hoopt PSV zich vandaag te revancheren voor de resultaten van vorig seizoen tegen Russische clubs. De Eindhovense club, die vanavond zijn tweede duel in de Champions League speelt (20.45), verloor vorig seizoen twee keer van zowel Dinamo Moskou als Zenit St. Petersburg in de Europa League. Die duels waren lessen in effectiviteit, zei trainer Phillip Cocu gisteren. Hij beschikt tegen CSKA niet over spits Luuk de Jong en spelmaker Andrés Guardado. Hun plekken worden vermoedelijk ingevuld door Jürgen Locadia en Jorrit Hendrix. (NRC)